Меню

За нас

Снимка: Groworking

Купи Наука е твоето място за смислени подаръци.

Направихме този онлайн магазин с идеята да популяризираме науката и знанието чрез красиви и качествени дрехи и аксесоари, както и да предлагаме научна информация на разбираем език чрез онлайн списание Българска Наука.

Магазинът съществува от 2015 г. и през всичките си години на работа се радва на една прекрасна общност от мислещи и любознателни клиенти, които са ни истинското вдъхновение да продължаваме да обогатяваме асортимента на продукти, както и да разширяваме палитрата на дизайни с нови тематики.

Мисията ни е всеки, който има интерес към науката да може да намери готини и забавни подаръци за себе си и за близките си хора. За да сме сигурни, че ще има по нещо за всеки вкус, предлагаме и много забавни дизайни, които гарантирано да ви донесат усмивки всеки път когато ви попаднат в полезрението.

Купи Наука е магазин с кауза - част от приходите от продажбите отива в подкрепа на популяризирането на научна информация чрез каналите на Българска Наука.
Магазинът работи изцяло онлайн и всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Спиди.

За нас връзката с клиентите е от изключителна важност, затова поддържаме връзка с клиентите през чат тук в сайта ни, във Facebook страница, Instagram страница и на телефон 0888877043. Работното ни време е от понеделник до петък, от 10ч. до 19ч.

Държим изключително на коректността и качественото обслужване. За улеснение на клиентите всяка официална поръчка през сайта се потвърждава по имейл в рамките на 24 часа (през делничните дни).

Благодарим ти, че отдели време да прочетеш за нашата история! Не забравяй да разгледаш и продуктите в самия магазин, между които ще намериш по нещо интересно от всички сфери на науката.

Приятно пазаруване!
Саша, Петър, Радо

Онлайн магазина на БГ Наука https://kupinauka.com/ - "Българска Наука" ЕООД, София, Сердика 20, тел. 0888877043

Сравнение на продукти