Меню

Връщане и замяна

  1. УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

Ако поръчаната от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, можете да я върнете в 14 дневен срок и в следващите 14 дни да получите парите си обратно;

Продуктите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид: да не са носени, прани, гладени, зацапани и с неприятна миризма, да са с оригинална опаковка;

Ако стоката е с фабричен дефект, стойността й се възстановява на клиента;

Ако закупената стока не съответства на желания размер или не ви удовлетворява, стойността й се възстановява на клиента, а транспортните разходи се заплащат от страна на клиента;

Тъй като щампата на всяка тениска и блуза се отпечатва едва след поръчка, ще Ви бъдем благодарни, ако внимавате за цвета и размера, който поръчвате. За минимизиране на риска от грешка, в описанието на тениските и блузите сме поставили таблици с размери в сантиметри (допустима е разлика от 1-2cm). Тук (линк към страница Размери) ще намерите детайлна информация за размерите, предлагани в Купи Наука.

За да върнете закупени продукти, пишете ни на [email protected] и ни посочете банкова сметка, на която да ви бъдат върнати парите от покупката, без значение дали сте платили с карта/банков превод или на куриера при получаване;

Изпратете продуктите, които желаете да върнете, до следния адрес:

До офис на Спиди

Ул. Ами Буе 17-23, град София

Получател: Българска Наука

Телефон на получателя: 0888786719

  1. УСЛОВИЯ ЗА ЗАМЯНА

Когато става въпрос за замяна на продукт, поради несъобразен размер или цвят, замяната ще бъде извършена, ако продуктът бъде върнат във вида, в който сте го получили - неносен/неизползван и в оригиналната си опаковка. Доставката в този случай е за сметка на клиента.

Ако желаете замяна, пишете ни на [email protected] за да опишете какъв да бъде новият продукт (дамски/ мъжки/ детски модел, цвят, размер) и ни напишете адрес на който да бъде изпратен.

Изпратете продуктите, които желаете да върнете, до следния адрес:

До офис на Спиди

Ул. Ами Буе 17-23, град София

Получател: Българска Наука

Телефон на получателя: 088 87 86 719

След като получим върнатите продукти и се уверим в запазения им търговски вид, ще пуснем заявка към печатницата за напечатване и изпращане на новите продукти.

Според правилата на ЕС търговецът трябва да поправи, замени, намали цената или да възстанови заплатената сума, ако се окаже, че купените от вас стоки са дефектни или не изглеждат и не работят по начина, посочен в рекламата.

Ако сте купили стока или услуга онлайн или извън магазин (по телефона, с поръчка по пощата, от амбулантен търговец), също имате право да отмените покупката и да я върнете в рамките на 14 дни по каквато и да е причина и без да е необходимо да се обосновавате.

Повече тук.

СТАНДАРТЕН ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

За допълнителна информация и въпроси пишете ни на [email protected]

Сравнение на продукти