Меню

Начини на плащане

Поръчката в онлайн магазин Купи Наука e бърза, лесна и сигурна. Всички цени са в български лева, с включен ДДС.

В Купи Наука може да платите по един от следните начини:

Пощенски паричен превод
Плащате на куриера при получаване на пратката. Дължимата сума включва крайната цена на поръчаните продукти и стойността на доставката (според опцията за доставка, която сте избрали).

Картово плащане с дебитна/кредитна карта
Вашето плащане в Купи Наука е защитено чрез системата за сигурност на онлайн плащания на Stripe, които са водещи в света по технологиите за онлайн разплащания.
Видовете приемани карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY

 


Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн аутентификация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и www.stripe.com

ВАЖНО е да знаете, че по никакъв начин нямаме достъп и не записваме въвежданата от Вас картова информация при онлайн плащане - номер на карта, валидност, CVV2 или CVC2 код на кредитните карти, 3-D парола, секретен код за онлайн разплащанe.

Банков трансфер

За суми над 50лв може да платите с банков трансфер.

След като изберете банков трансфер като начин за плащане и завършите поръчката, ще получите достъп до банковата сметка, на която да направите плащането. Важно уточнение: поръчката ви се смята за завършена в момента в който плащането е обработено от банката.

Фактуриране

Ако желаете фактура е необходимо да напишете коректни данни за нея, в полето за коментар към поръчката.

Сравнение на продукти