Доставка и плащане

Поръчаните стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма СПИДИ чрез пощенски паричен превод на посочения от клиента адрес или до офис на куриерската фирма (вижте т. 4 по-долу).

Всички тениски и чаши се правят след поръчка, което може да отнеме от 24 до 48 часа производство.

Цената за пратка варира от 3 лв. до 5 лв. При по-голяма поръчка цената за доставка може да надхвърли примерните цени. Поръчките пристигат до 2-3 работни дни (с наближаването на празниците може да има забавяне, поради по-голямото натоварване). Продуктите се изпращат до 24 часа след направената поръчка, ако тя е направена в работен ден. Поръчките, направени след 15:00 ч. се изпращат на следващия ден. Поръчките, направени след 15:00 ч. в петък се изпращат в понеделник.

Когато продуктът е с етикет "Поръчай предварително", това означава, че в момента не е наличен и доставакатаможе се забави с до 10 дни.

 
Осъществяване на поръчката

1) Регистрирайте се като клиент или попълнете данните и натиснете отметка "без регистрация";
2) Изберете стока/и, количество, цвят, размер, вид на верижката;
3) Изберете метод на доставка (или попълнете адрес за доставка);

4) Ако изберете опцията за изпращане до офис на Спиди, обърнете внимание, че трябва да посочите до кой именно офис искате да бъде доставена пратката от падащото меню, което се появява след поставяне на отметката. Ако не изберете офис от падащото меню, но сте поставили отметка, то пратката Ви ще бъде доставена до Офис София Сомат на ул. Абагар! При допускане на тази грешка от Вашата страна, ние не покриваме последващите разходи по пренасочване на пратката и не носим отговорност за това. 
5) Натиснете бутон “Поръчай“;
6) Изберете от падащото меню метода на плащане:

Ако изберете наложен платеж, то плащането на цялата стойност (посочена в самата поръчка) се извършва в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Ако изберете заплащане с дебитна/кредитна карта, след това продължете с натискане на бутона "Продължи към плащане", където ще бъдете пренасочени към страница, в която ще може да въведете данните на вашата карта (номер на карта, код, дата на изтичане на картата и името, което е посочено на самата карта) и след потвърждение на плащането ще завършите процедурата. Това означава, че сте платили сумата и ще получите продукта, който желаете.

7) При заплащане с карта:

  • Отваря се платежна страница на stripe (най-големия и сигурен сайт за онлайн плащания в света), където въвеждате данните на вашата карта;
  • Важно е да сте си регистрирали всички изисквания с картата на своята банка и да знаете паролите си.
  • При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Получавате имейл и с бележка за плащането си.

Така ще платите за продукта, който сте избрал. Ако продуктът е с "Дигитална доставка", то веднага ще получите линк за сваляне на продукта, както и ще получите имейл с линк за свалянето му. Плащането с дебитна или кредитна карта осигурява моментален достъп до платените дигитални продукти, които предлагаме.

8) Може да се плати със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

9) Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode. 
Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.

10) Трансакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по Вашата карта сума в същата валута.

Сравнение на продукти