Количка

0 артикула

Категории

Блог статии

Начало Статии

Статии

Подаръци за лекари, фармацевти и медицински сестри от КупиНаука

Медицината е най-хуманната наука с пряко значение за живота на всеки човек. Ако имате близки, които се занимават с медицина или фармация, или пък искате да изкажете лична благодарност на лекар, който ви е помогнал да разрешите здравословен проблем, ние притежаваме цяла колекция от подходящи подаръци, с които да ги зарадвате. А може би самите вие сте се посветили на тази наука? В такъв случай може да възнаградите себе си. :)

Прочети още →

Подаръци за химици и любители на химията от КупиНаука

Ако искате да зарадвате някой, който обича химията или дори е избрал тази наука за своя професия, при нас ще откриете неочаквано разнообразие от потенциални подаръци – от колиета с молекули, до тайни научни кутии с химични експерименти, подходящи за любители и деца.

Да започваме! :)

Прочети още →

Подаръци за мъже от КупиНаука. Природолюбители

Ако сте в търсене на идеалния подарък за ваш скъп приятел или за мъжа на сърцето си, а козметичните комплекти, коледните пуловери и електрическите самобръсначки не са в списъка ви с оригинални идеи, значи сте попаднали на правилното място!

Предлагаме на вашето внимание няколко предложения, които ще направят празника на любимия човек незабравим.

Прочети още →

Подаръци за мъже от КупиНаука. Инженери

Ако сте в търсене на идеалния подарък заваш скъп приятел или за мъжа на сърцето си, а козметичните комплекти, коледните пуловери и електрическите самобръсначки не са в списъка ви с оригинални идеи, значи сте попаднали на правилното място!

Прочети още →

Подаръци за пътешественици от КупиНаука

Сред тези, които обичат да пътуват съществуват два вида хора – обикновени туристи и пътешественици. Туристът обича да посещава известните забележителности и паметници на културата, докато пътешественикът търси малките улички, детайлите, взира се в лицата на хората, когато попадне на ново място, за да разбере какви са те и как живеят. Пътешественикът открива красиви гледки към Айфеловата кула на места, които малко хора познават и търси слабо известните факти за Кулата в Пиза. Да бъдеш пътешественик, това е състояние на духа.

Ако откривате себе си в това описание, или пък познавате такъв човек и искате да го зарадвате, то ние имаме няколко предложения за вас.

Прочети още →

Ревюта на клиенти за продукти от КупиНаука

Може да видите оригинала на ревютата, които наши клиенти са писали за нас и нашите продукти. 

Прочети още →

Скорци и Костенурки

Като членове на клуб, посветен на опазването на природата, нашите приятели от клуб С.К.О.Р.Е.Ц. (Студентски Клуб за Образование и Развитие с Екологичен Център) от Биологическия факултет при Софийския университет, винаги са желали да имат повече дейности, които не само да помагат на застрашени видове и места, но най-вече да дават добър пример на стотиците студенти и гости, преминаващи през Биологическия факултет.

Прочети още →

Как науката ни помага да запазим разсъдъка си

За щастие все повече и по-смело се говори за психичното здраве и как то влияе на живота ни.

Прекалено дълго човешката психика бе нещо, което се обсъждаше само зад затворени врати по време на научни конференции или терапевтични сесии.

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»