Количка

0 артикула

Категории

Блог статии

Вижте всички статии

Подаръци за мъже от КупиНаука. Инженери

 

Ако сте в търсене на идеалния подарък заваш скъп приятел или за мъжа на сърцето си, а козметичните комплекти, коледните пуловери и електрическите самобръсначки не са в списъка ви с оригинални идеи, значи сте попаднали на правилното място!

Предлагаме на вашето внимание няколко предложения, които ще направят празника на любимия човек незабравим.

За инженери

Днес понятието „инженер“ все по-често се свързва със софтуерното инженерство, но ние можем да предложим нещо и на господата, които се занимават и с всякакъв друг тип инженерство или просто са инженери по душа.

Първата идея е комплект от чаша и тениска за инженери, които никога не грешат. Разбира се, продуктите може да бъдат закупени и поотделно.

 

МЪЖКА 

 

 


Вземете чашата от тук-> 

 

Ако все пак подаръкът е предназначен за софтуерен инженер, ние сме подготвени и за това предизвикателство. Този продукт предлага на клиента гъвкавост – можете да ни напишете точното наименование на професията и ние ще ви изработим щампата с този надпис.

Тениска Супергерой!

 

МЪЖКА | ДАМСКА

 

 

Същата щампа може да бъде отпечатана и върху чаша:

 

 

Вземете чашата от тук->  

 

 

Ако пък си имате работа с инженер шегобиец, може да му подарите тениска със схема на механиката на мухата:

 

МЪЖКА | ДАМСКА 

 

 

Може би вашият приятел е инженер любител, който винаги сам поправя колелото си. Е, ние сме подготвени и за този сценарий:

 

МЪЖКА | ДАМСКА  

 

Възможно е да си имате работа с инженер под прикритие, който не обича да се афишира като такъв, но с удоволствие чете научна литература. Тогава просто му подарете Първия том на Българска наука, издаден по повод десетата годишнина на списанието и съдържащ в себе си най-доброто от темите Наука, Технологии, Физика и космически науки.

 

Вземи книгата от тук->

 

 

Ако предложенията ни ви допадат, не се колебайте да разгледате и останалите ни продукти. Разнообразието е огромно и просто не беше възможно да го поберем в една кратка статия! :)

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари